top of page
Search

Valencia en Catanya

Vandaag is een rustige zondag op de residence, dat komt niet vaak voor. Er is een Erasmus boat party, dus daar is iedereen naartoe. Best wel lekker om even een rustig dagje te hebben. Ik heb het nogal druk met studeren, moet ongeveer een boek per week doorwerken. Het lijkt wel alsof ik de enige ben, ik weet niet hoe de rest het hier aanpakt hahaha. Ik weet dat je als Erasmus student niet per se je vakken hoeft te halen, dus die hebben het vooral druk met feesten.


Gisteravond heb ik trouwens met Julia en Aryaan vliegtickets geboekt naar Valencia en Catania, eigenlijk gewoon omdat we daar zin in hadden (en omdat het zó goedkoop is om vanaf Malta te vliegen!). Ik ga dus over twee weken naar Madrid met Maarten, de week daarna komt Maarten hierheen en slapen we in Valletta, in december ga ik met Julia en Aryaan twee dagen naar Sicilië, met kerst kom ik thuis en in februari, vlak na de tentamens, gaan we met z'n drietjes een weekend naar Valencia. Heuuul veel zin in!


Over m'n studie - ik heb nog steeds geen idee of ik internationale relaties mag doen. Tot nu toe volg ik in ieder geval alle vakken, die allemaal ontzettend leuk zijn. Degene met wie ik contact heb hoopt over een week te weten of ik mag worden toegelaten, en wat het handigste is om te doen als dat niet zo is. Het lijkt me eigenlijk niet zo erg om dit jaar als oriëntatie jaar te hebben - hoe meer vakken ik volg, hoe meer ik erachter kom dat ik alles leuk vind. Ik vind schrijven en journalistiek bijvoorbeeld heel leuk, maar talen (Spaans) ook, en ik heb nu een sociologie vak wat ontzettend interessant is. Ik zou het helemaal niet erg vinden om dit jaar van alles te volgen om te kijken wat ik nou echt wil doen. Maar het zou natuurlijk mooi zijn als het gelijk lukt!


Verder heb ik het hier nog steeds heel erg naar m'n zin. We hebben in ons huis alvast versierd met skeletten en bloedvegen voor halloween en het is super lekker weer, iedereen zit de hele dag bij het zwembad. Ik ben ook een beetje aan het kijken of er cafeetjes hier in de buurt zijn om te werken, en ik ben bezig met een stage of vrijwilligerswerk zoeken.

Commenti


bottom of page