top of page
Search

The Point

Vanmorgen heb ik eerst gezwommen in het zwembad op de residence ('s ochtends ligt iedereen nog te pitten ;)), en daarna heb ik de bus naar Sliema gekocht om te shoppen. Het was echt super lekker weer dus nadat ik bij de Zara een jas heb gekocht ben ik op een plekje met rotsen langs de boulevard gaan zwemmen. Daarna ben ik naar "The Point" gelopen, een shopping mall, waarschijnlijk de enige, in Malta. Hele leuke winkels gevonden en het een en ander gekocht.


Toen ik weer terug bij de residence was vroeg Pantxike, mijn Spaanse roommate, of ik mee ging koffie drinken, dus we zijn naar een cafeetje in de buurt gelopen en hebben daar voor een euro een kopje koffie gehaald. Heel gezellig plekje en super leuk om m'n roommate wat beter te leren kennen! Pantxike is echt een super leuk meisje en heel fijn om mee te wonen, dus dat is top.


Terug op de residence heb ik eten gemaakt en ben ik naar het huis hiernaast gegaan, 105. We hebben met een stuk of 10 meiden op een stapelbed een film gekeken van een laptop scherm, dus dat was lachen. Nu ben ik terug in mijn kamer, Pantxike is bezig met een filmpje maken voor het 25-jarige huwelijk van haar ouders en ik hou jullie op de hoogte :)

Comments


bottom of page