top of page
Search

Freshers' week

Ik ben vanmorgen samen met Pantxike door de stortregen naar de universiteit gegaan, de bus die er normaal 5 minuten over doet duurde nu drie kwartier :') Ik kwam Julia tegen, zij studeert hier ook 3 jaar, en we zijn samen naar de Opening Ceremony gegaan, de opening van het academisch jaar. Er was een orkest en een paar speeches van de rector van de universiteit en de president van de KSU, de studentenvereniging.


Er is deze week Freshers' week op de campus, wat inhoudt dat alle studentenorganisaties, sport clubs, bedrijven die studenten aanbiedingen hebben en de organisaties van de universiteit op de campus staan met informatie en gratis dingen. Heel gezellig, er is ook live muziek en eten en iedereen loopt overal rond. Daar ben ik met Julia, Angelina en Aryaan een tijdje geweest en daarna ben ik naar mijn faculteit gegaan omdat ik van opleiding wil veranderen, nu al ;)


Ik sta ingeschreven voor Communication Studies (honours), een studie van 3 jaar. Je kon ook Communication Studies met een ander studieveld erbij, maar ik had begrepen dat dat 4 jaar zou duren. Blijkt dat je ook twee dingen tegelijk kunt studeren in 3 jaar, dus dat wil ik heel graag doen. Ik ben bij ongeveer elke faculteit en in elke kamer geweest die er is, maar het is gelukt; ze zijn nu bezig met mijn aanvraag om Communication Studies and International Relations te gaan doen.


Dat is waar ik vandaag mee bezig ben geweest. Ik heb net samen met Julia boodschappen gedaan en ga nu koken. Vanavond verhuist Aryaan vanuit haar hostel naar de residence, dus dan ik daarheen met Julia en Angelina.

Comments


bottom of page