top of page
Search

Formulieren & vrienden

Ik heb net een heleboel formulieren ingevuld om van alles aan te vragen, daar ben ik eigenlijk de hele ochtend mee bezig geweest. Daarna ben ik naar Smart geweest, een enorme supermarkt hier in het buurtje. Echt niet normaal hoe groot het daar is, iedereen raakt er verdwaald. Maar ze hebben er álles. Ik kwam daar een ander meisje van de residence tegen, Catharina. Heel leuk meisje, ze komt uit Tsjechië, studeert in Oostenrijk en is nu op uitwisseling naar Malta. We kwamen ook nog drie anderen uit mijn huis tegen en zijn met z'n allen naar Domino's gegaan (want Britanny wilde pizza... Americans) en daarna terug naar de residence gelopen.


Ik ben eerst een halfuurtje gaan slapen en toen ik wakker werd vroeg Fanscesca, het Italiaanse meisje uit mijn huis, of ik mee op zoek ging naar een cafeetje met Sara (ook uit Italië) en drie Ieren (Sarah, Shana en een jongen waarvan ik de naam niet weet). Dat cafeetje hebben we uiteindelijk niet gevonden, maar het buurtje waar we wonen is echt heel erg mooi om rond te lopen. Ik ben daarna nog even op de residence geweest en heb met een meisje uit de VS, Aranya, en een paar anderen bij het zwembad gezeten. Ben daarna op zoek gegaan naar JB stores, een gigantische huishoudwinkel waar ze van alles verkopen. Daarnaast zat ook nog een of andere "jumbo store" waar je ook van alles en nog wat kan halen. Onderweg kwam ik ook m'n roommate tegen, die had natuurlijk de bus gemist in dit onmogelijke bus systeem. Ik heb wat spulletjes gekocht die ik nog nodig had en ben terug gegaan naar de residence, waar ik wat documenten voor m'n rekening en verblijfsvergunning moest laten printen.


Als je 's avonds op de residence komt is het super gezellig, iedereen zit dan buiten te eten, zwemmen of praten. Ik heb eerst zelf eten gemaakt en heb daarna met een groep Finse mensen, een meisje uit Frankrijk (Katel), een meisje uit Noorwegen (Oda) en Franscesca op het terrasje gezeten en Fins en Italiaans geleerd ("Moi, mita kuuluu?").

Comments


bottom of page