top of page
Search

Birgu Light Festival

Vanavond zou ik met Aryaan, Zayneb, Julia en Charlie naar het lichtfestival in Birġu gaan. Eén keer per jaar doet iedereen zijn lampen uit en wordt elk huis en elke straat in het stadje versierd met kaarsjes. Eerst hadden we de verkeerde bus. Toen voelde Charlie zich niet lekker en is ze met Aryaan de bus uitgegaan. Vervolgens moesten we ergens overstappen, kwam een Maltese vriend van Julia en is Zayneb naar huis gegaan. Uiteindelijk moesten we nóg een keer overstappen en besloten Julia en Alex naar Valletta te gaan. Kortom, ik ben met niemand waarmee ik zou gaan aangekomen in Birġu.


Wel kwam ik onderweg andere mensen tegen van de residence, een aantal Spaanse meisjes en een paar Duitsers. Uiteindelijk ben ik met hun naar het festival gegaan, waar we ook al mijn flatmates tegenkwamen. En het was ontzettend mooi! We hebben overal rondgelopen en Maltese slakken gegeten, en uiteindelijk op een pleintje de hele avond gedanst. Super leuke avond!

Comments


bottom of page